Om oss
Velkommen! Dette er en blogg om surdeigsbrød. Vi er to hjemmebakere som ønsker å formidle gode metoder for å bake surdeigsbrød på kjøkkenbenken, fordi det gir et ydmykt og helhetlig utgangspunkt for forholdet til måltider og matlaging.
Vi ønsker også å framheve lokal og bærekraftig korndyrking, og gi ære til dem som jobber hardt for å gi oss en av de mest grunnleggende av alle bearbeidede råvarer, nemlig mel.
Brød tilhører alle!
Flott blogg! Vi burde hatt en workshop!
Hei!
Morten Schakenda fra Bakeriet i Lom her!
Veldig fin side med masse bra tips og fantastiske brød!
Jeg holder en del bakekurs for private (ca. 200 i 2013) kommer til å tipse dem om deres side. Lykke til videre! Morten
Jeg synes også et denne er ok: http://hjemmekokklauget.no/2013/04/lag-din-egen-surdeig/
Hei, Morten!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Og takk for at du vil tipse om oss til andre!
Vi er ikke så veldig aktive på bloggen nå om dagen, for vi holder på med et større prosjekt som tar mye tid. Men vi har en instagram-konto også, som vi oppdaterer jevnlig med bilder fra bakehverdagen, erfaringer vi gjør oss, oppskrifter og litt forskjellig. Ille brød heter vi der.
Vi får ta oss en tur til Lom en dag, så vi kan utveksle litt erfaringer og ideer!;)
Casper og Martin
Tok litt tid før jeg oppdaget bloggen deres, men er glad for at jeg gjorde det. Dere baker mye fint.
Lykke til med videre! Lenge leve surdeig 🙂