NOEN BRØD FRA TESTBAKING

October 31, 2013 § Leave a comment

I det siste har vi jobbet mye med å fordype oss i hvert enkelt skritt i bakeprosessen, og brødene blir bedre. Her er noen bilder, mer infor kommer senere.

Landbrød:

IMG_4424

Landbrød krumme:

IMG_4428

Lys rug krumme:

IMG_4370

Skrädmjöl og havreflak:

IMG_4402

Sesam spelt krumme:

IMG_4379

Og slik kan det se ut på kjøkkenbenken etterpå (heldigvis fikk vi gitt bort mye):

IMG_4398

Syng ut hvis noen har spørsmål om oppskrifter, metoder osv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading NOEN BRØD FRA TESTBAKING at absurdeig.

meta

%d bloggers like this: